Debbie (34): Mijn vriendschap met Ritalin #1

Home > Notice > Debbie (34): Mijn vriendschap met Ritalin #1

Begin december ’19 leerde ik Ritalin kennen; we hadden meteen een bijzondere klik! Iets wat ik met andere medicijnen niet ervaar. Ritalin werd al gauw mijn beste vriendin; we deden veel en hebben mooie herinneringen. Toch ben ik mij er bewust van, bewust van het imago van Ritalin. Jammer genoeg krijgt ze ‘veel haat’ over zich heen; vooral online.

Juist omdat mijn band ‘met haar’ zo bijzonder is; wilde ik er iets over schrijven. Afgelopen december zocht ik gericht naar ‘meningen over Ritalin’. Las het ene wilde indianenverhaal na het ander; jammer!

Ik heb gemerkt dat ik het lastig vond om de ‘goede taal en toon’ te vinden. Het hoeft geen wetenschappelijk artikel (vol informatie) te worden. Maar een monoloog vol ‘hoe goed’ en ‘geweldig’ alle ervaringen zijn; vond ik ook té rooskleurig. Maar hoe dan wél? Ik besloot te schrijven over een vriendschap. Juist met mijn ‘gebrek aan sociale contacten’ en ander beeld rondom vriendschappen. Is dit verhaal over Ritalin ‘mijn’ beeld over vriendschap. Ik vertel openhartig, eerlijk, rauw en vol zelfspot over onze ‘ontmoeting’, ‘momenten samen’, ‘de leuke kanten’, ‘de mindere’, ‘het imago’ en ‘hoe mensen zich bemoeien met een (goede) vriendschap’. Er komen meerdere delen om het prettig leesbaar te houden!

Door een lastige situatie #kuch, zocht ik creatief naar ‘de’ oplossing. Toen was ik ‘pas’ anderhalf jaar bezig met m’n diagnose ADHD – Autisme. Met mijn kantoorbaan liep ik tegen lastige dingen aan; gebrek aan focus, motivatie, concentratie, creatie en stimulatie. Met de kennis van m’n afgeronde MWD studie en werkzaam op een 24/7 woonvorm ‘wist ik wel ietsje pietsje over Ritalin’. Door het ontbreken van een diagnose, géén recept. Google’de gericht naar: Ritalin zonder recept. Tadadadam; het leven kan soms zó simpel zijn! Na het lezen van hun missie, visie en strategie; was ik positief verrast. Toch deed ik niet meteen een bestelling. Je betaald in euro’s maar zij worden betaald in Bitcoins. Door de persoonlijke en oprechte benadering van de klantenservice over mijn ‘niet betaald winkelmandje’; vertelde ik eerlijk ‘mijn angst’ voor nieuwe situatie’s. In dit geval; euro’s naar Bitcoins. Door bewust een kleine bestelling te plaatsen, kon ik testen en kreeg ik de bevestiging; webshop Ritalin Kopen Nederland is betrouwbaar. Inmiddels ben ik ‘als trouwe klant’ heel wat bestellingen verder!

Eerlijk; wegens het ontbrekend van een (legaal)/recept, had ik géén idee welke dosis ik het beste kon volgen. Met advies van RKN en ‘gokken op gevoel’ en ‘gelukkig wel wat gewend’; ging het verassend goed. Vanaf het eerste moment Ritalin ‘haar werk deed’; was dat mijn bevestiging ‘de’ oplossing van mijn ‘pijn’ gevonden had. De prijs nam ik voor lief..

Ritalin zorgde dat mijn angst als sneeuw onder de zon verdween. Durfde letterlijk weer naar buiten: wandelen met m’n moeder en sporten. Van een pittig karakter, nadrukkelijk aanwezig zijn, ‘hyper’ en chaotisch. Werd ik geduldig, áárdig, op een gezellige manier spraakzaam. Durfde voor ‘t eerst in jaren naar de kerstborrel op kantoor te gaan. Het was zelfs mijn verjaardag! Vierde voor ‘t eerst Kerst met familie. Mijn woede aanvallen door overprikkeling, waren weg! Mijn werkgever, collega’s en ouders merkte ook een positieve verandering. We trokken ons niets aan over het imago van Ritalin. Want ‘wij’ wisten hoe het wél zat.

In het 2e deel vertel ik je graag meer over de bijwerkingen van Ritalin.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar https://ritalinkopen.online/ Stel gerust alle vragen via het contactformulier. Geen enkele vraag of omschrijving van je situatie is vreemd. Wil je iets aan mij vragen? Mail debbie@bacobabes.nl

Comments

Eleonóra

Hey Debbie, Wederom een mooi en eerlijk blog over Ritalin. Ik heb je dit al verteld, maar wilde hier nadrukkelijk neerzetten dat ik het knap vind dat je hier zo open en eerlijk over durft te praten. Hopelijk zullen er veel mensen zijn die door dit te lezen toch een ander beeld krijgen van dit hulpmiddel, dat in de juiste situatie goede dingen kan verrichten. Jij bent hier een levend bewijs van. Ga zo door! Groetjes

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *